Hardware Jendela

View as  
 
  • Ningbo Yujing Hardware punika Kuningan Rixson 147 Pivot Sets lan Patch Fittings Manufaktur, Supplier ing China, kita ISO9001 lan IATF16949:2016 sertifikat Pabrik. Minangka Produsen bagean hardware Perabot lawang OEM ing China, Pabrik kasebut minangka pemasok Tier siji saka perusahaan kunci ASSA ABLOY. Ninbo Yujing Hardware nawakake macem-macem Resident, komersial, Bandara, Hotel, Rumah Sakit, awak Kunci lawang Hasp kanggo para pelanggan kanthi Material sing beda-beda, kanthi kontrol kualitas sing apik, pangiriman ing wektu, rega apik, lan Layanan Sawise sing apik.

  • Ningbo Yujing Hardware punika Kuningan Floor Pivot Bottom Pivot Pabrik, Supplier ing China, kita ISO9001 lan IATF16949: 2016 sertifikat Pabrik. Minangka Produsen bagean hardware Perabot lawang OEM ing China, Pabrik kasebut minangka pemasok Tier siji saka perusahaan kunci ASSA ABLOY. Ninbo Yujing Hardware nawakake macem-macem Resident, komersial, Bandara, Hotel, Rumah Sakit, awak Kunci lawang Hasp kanggo para pelanggan kanthi Material sing beda-beda, kanthi kontrol kualitas sing apik, pangiriman ing wektu, rega apik, lan Layanan Sawise sing apik.

  • Ningbo Yujing Hardware minangka Pabrik Pivot Rixson ML19, pemasok ing China, kita minangka Pabrik sertifikat ISO9001 lan IATF16949:2016. Minangka Produsen bagean hardware Perabot lawang OEM ing China, Pabrik kasebut minangka pemasok Tier siji saka perusahaan kunci ASSA ABLOY. Ninbo Yujing Hardware nawakake macem-macem Resident, komersial, Bandara, Hotel, Rumah Sakit, awak Kunci lawang Hasp kanggo para pelanggan kanthi Material sing beda-beda, kanthi kontrol kualitas sing apik, pangiriman ing wektu, rega apik, lan Layanan Sawise sing apik.

  • Ningbo Yujing Hardware punika polesan Chrome Hotel Door Lever nangani Pabrik, supplier kanggo Vingcard ing China. Ningbo Yujing Hardware Utamane fokus ing Casting, forging, Stamping Hardware bêsik, Minangka pabrik OEM certificated karo IATF16949:2016, kanggo saiki, kita utamané produk nutupi Door Furnitur Hardware, Auto parts lan Solar Panel Brackets.

  • Ningbo Yujing Hardware punika Window Stainless Steel Rilis cepet SASH Bracket Manufaktur, supplier ing China, kita ISO9001 lan IATF16949:2016 sertifikat Pabrik. Minangka Produsen bagean hardware Perabot lawang OEM ing China, Pabrik kasebut minangka pemasok Tier siji saka perusahaan kunci ASSA ABLOY. Ninbo Yujing Hardware nawakake macem-macem Resident, komersial, Bandara, Hotel, Rumah Sakit, awak Kunci lawang Hasp kanggo para pelanggan kanthi Material sing beda-beda, kanthi kontrol kualitas sing apik, pangiriman ing wektu, rega apik, lan Layanan Sawise sing apik.

  • Ningbo Yujing Hardware minangka Pabrik Konektor Braket Rantai Stainless Steel Cepet, pemasok ing China, kita minangka Pabrik sertifikat ISO9001 lan IATF16949: 2016. Minangka Produsen bagean hardware Perabot lawang OEM ing China, Pabrik kasebut minangka pemasok Tier siji saka perusahaan kunci ASSA ABLOY. Ninbo Yujing Hardware nawakake macem-macem Resident, komersial, Bandara, Hotel, Rumah Sakit, awak Kunci lawang Hasp kanggo para pelanggan kanthi Material sing beda-beda, kanthi kontrol kualitas sing apik, pangiriman ing wektu, rega apik, lan Layanan Sawise sing apik.

 1 
Kita Hardware Jendela kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. NINGBO YUJING iku salah siji saka profesional Hardware Jendela produsen lan supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Produk kita kualitas apik banget lan duwe garansi 5 taun. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.